שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות קורבייה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
במקור הן עוגיות מהמטבח הטורקי, הן עוגיות פשוטות ונהדרות, העוגיות יוצאות פריכות ונמסות בפה, בדיוק כמו שעוגייה טובה צריכה להיות, והכי חשוב – הן קלות להכנה.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון;/ Sara makmal
1 . 200 גרם חמאה רכה
2 . חצי כוס סוכר
3 . חכמה טיפות מי זהר/ מי ורדים
4 .?כוס שקדים מולבנים טחונים
5 . 2 וחצי כוסות קמח
6 . 1 שקית אבקת אפיה
7 . שקית סוכר וניל
8 . אגוזי לוז לא מלוחים / ניתן לשים שקדים , אגוזים, פיסטוק קלויים בלי מלח או לפי הטעם והדימיון

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
1 . מערבלים את החמאה והסוכר עד שהעיסה אורירית,ומוסיפים את שאר החומרים ומערבלים יוצא בצק רך ונעים מאוד לעבודה,
2 . מכניסים את הבצק למקרר לפחות לשעה
3 . יוצרים כדורים קטנים
באמצע כל כדור מכניסים אגוז לוז ודוחפים מעט פנימה,
(לא חייבים אפשר גם בלי )
4 . מחממים תנור ל 170 מעלות ,
5 . מניחים על נייר אפייה ואופים כ 10 דקות או
עד שרואים שנוצרים חריצים בעוגיות.
אם אופים יותר מדי,העוגיות מתייבשות ומאבדות את הפריכות שלהן.
מי שמעוניין – מפזרים אבקת סוכר למעלה.
בהצלחה ובתיאבון .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.