שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות פרח עם תות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות חמאה נימוחות , במילוי ריבת תות , טעים להפליא .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מרכיבים :
כמות ל-60 עוגיות
1 . 1 ק”ג קמח
2 . 2 שקיות אבקת אפייה
3 .1 כוס חלב (או 1 כוס תפוזים כמו במתכון של יהודית )
4 . 400 גרם חמאה רכה
5 . 2 שקיות סוכר וניל
6 . 1/4 כוס שמן
7 . 1 כוס סוכר
8 . צנצנת ריבת תות

אופן ההכנה

1 . בקערה לשים חמאה, סוכר, 1/4 כוס שמן, 2 שקיות סוכר וניל, 1 כוס חלב ומועכים את החמאה עם מזלג, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה לשים עד לקבלת בצק אחיד (לא ללוש יותר מידי ) להכניס למקרר למנוחה של חצי שעה .
2 . מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס”מ , קורצים פרחים , עיגולים, לבבות , ריבועים חצי צורות עם חור והחצי השני צורה מלאה .
3 . מעבירים את העוגיות לתבנית החור מרופדת בנייר אפייה (אני אופה בתבניות נפרדות את העוגיות עם החור ואלה בלי החור ) אפים בחום 160 מעלות כ-15עד 20 דקות עד להזהבה ,
4 . מניחים את העוגיות לקירור.
5 . מעבירים ריבה לשקית זילוף (יותר נוח למלא את העוגיות ) ומזלפים על כל עוגייה מעט מהריבה .
6 . מפזרים אבקת סוכר על העוגיות עם החור ומצמידים לעוגייה השלמה עם הריבה ,
מתכון : אפיה ביתית סיגל ברמר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.