שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות פקאן ממכרות !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אחת העוגיות הטעימות שאכלתי, פריכה, נמסה בפה , טעם אליפות נעלמות במהירות , עוד אחת ורק עוד אחת ודי, אי אפשר להפסיק הן יוצאות מושלם...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון ומצרכים :
1 . 300 גרם חמאה / אני שמתי 200 גרם
2 . 100 גרם אבקת סוכר
3 . 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק דק
4 . 2 שקיות סוכר וניל
5 . 3 וחצי כוסות קח
לקישוט :
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

1 . מערבבים חמאה ואבקת סוכר במיקסר עם וו גיטרה.
2 . מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לערבב במהירות איטית, עד שמתקבל בצק.
3 . מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
4 . יוצרים כדורים קטנים, מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות.
5 . טובלים את העוגיות, בעודן חמות, באבקת סוכר.
המתכון באדיבות הקונדיטור מיקי שמו האלוף .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.