שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות מדהימות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות מרוקאיות קריספיות משודרגות , טעימות ברמה שאי אפשר להפסיק ל״טעום״ מהן, ליד כוס תה או קפה ומי צריך יותר ....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara Makmal
מרכיבים :
1 . 1 ק״ג קמח מנופה
2 . 1 חמאה ( 200 גרם , אפשר נטורינה )
3 . 3/4 כוס אבקת סוכר
4 . 1 אבקת אפיה
5 . 2 סוכר וניל
6 . 1/2 כוס קוקוס טרי
7 . 1/2 כוס שומשום
8 . 3/4 כוס אגוזים טחונים דק
9 . 1/2 כוס שמן
10 . 1/2 כוס מיץ תפוזים
11 . גרידת תפוז מתפוז 1
12 . 2 ביצים
13 . 1/4 כוס חלב / או מים במידה והבצק יוצא יבש

אופן ההכנה

הכנה :
לערבל במיקסר ( אפשר גם בידיים )עם וו גיטרה את כל החומרים מלבד הביצים , כאשר מתקבל בצק להוסיף כל פעם ביצה ולהמשיך לערבל להטמעה אם הבצק מעט יבש אפשר להוסיף חלב, עד אשר מתקבל בצק רך וגמיש ( בערך 10 דקות ) להכניס למקרר ל 1/2 שעה .
להכין עוגיות באיזה צורה שרוצים אפשר במכונה , אפשר ביד אפשר לפתוח את הבצק וליצור צורות
העוגיות כל כך טעימות שהצורה ממש לא משנה
אפשר לפזר אבקת סוכר מלמעלה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.