שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות מגולגלות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות מגולגלות קצת אחרת , בצק פריך נפלא נימוח בפה עם מילוי קינדר ואגוזים , פרג ואגוזים משגע ... הכינו מראש כמות כפולה כל כך טעים הכל מתחסל בצ׳יק. מתכון / Sara mammal

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

לבצק :
1 . 3 כוסות קמח
2 . 200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
3 . 1 כוס אבקת סוכר
4 . 2 ביצים
5 . 1 כפית תמצית וניל איכותית
6 . 1/4 כוס חלב
7 . קורט מלח
8 . 1 כפית אבקת אפיה
למילוי קינדר :
3 כפות ממרח קינדר
1/2 כוס אגוזים טחונים
למילוי פרג :
3 כפות ממרח פרג / או להכין מלית פרג מפרג טחון טרי

אופן ההכנה

הבצק :
1 . מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 3-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
2 . מחלקים את הבצק ל 2
3 .. מרדדים את חצי הבצק על נייר אפייה מעט מקומח לריבוע דק מורחים את כל הריבוע בשוקולד מפזרים אגוזים ומגלגלים לרולדה עוטפים עם נייר האפייה
מכינים גם את החלק השני עם פרג ומכניסים להקפאה ל 1/2 שעה
4 . מחממים תנור ל 180 מעלות
5 . מוציאים את הרולדות מהמקפיא עם סכין חלקה עושים סימני משולשים ( לא לפרוס לגמרי ) אופים כ 20 דקות שישארו בהירות לא להשחים ,
מקררים פורסים משולשים ומפזרים אבקת סוכר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.