שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגיות חמאה מטריפות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות חמאה ושקדים , עוגיות מטריפות וטעימות מאוד עם מילוי שאוהבים , זהירות ממכר ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
כוס מידה : חד פעמית לשתיה חמה
1 . 3 כוסות קמח
2 . 1 כוס שקדים מולבנים טחונים
3 . 200 גרם חמאה רכה
4 . 1/2 כוס אבקת סוכר
5 . קורט מלח
6 . 2 ביצים
7 . 1 כפית אבקת אפיה
8 . 1 כפית תמצית וניל איכותית

אופן ההכנה

מערבלים את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו גיטרה כ 4-5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה ,
מחממים תנור לחום 180 מעלות,
מוציאים את הבצק ויוצרים כדורים עגולים ויפים ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה , דוחפים באמצע צנטר באיזו צורה שרוצים מרוקנים את הפנים ( כמו חור ) וממלאים במה שאוהבים , פרג , שוקולד ,
אופים כ – 15 דקות , העוגיות לא יציבות לא לגעת בהן עד שמתקררות שלא יתפרקו.
אפשר לפזר אבקת סוכר .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.