שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

עוגה בחושה עם פרי !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגה אוורירית , רכה, נימוחה וטעימה מאוד עוגה מושלמת חייבים להכין , גם בלי פרי היא מהממת ממש מיוחדת

מצרכים

1 . 4 ביצים ביצים

2 . 1 כוס סוכר

3 . 2 סוכר וניל

4 . 150 גרם חמאה רכה / לפרווה 1 כוס שמן או מרגרינה בטעם חמאה

5 . 1 שמנת חמוצה / לפרווה 1 כוס מיץ תפוזים 

6 . 2 כוסות קמח מנופה

7 . 1 אבקת אפיה

8 . 2 כוסות פרי / מה שאוהבים , ניתן לערבב

9 . גרידת תפז מתפוז 1

אם רוצים להכין פרווה , את החמאה אפשר להמיר בכוס שמן או נטורינה

את השמנת החמוצה בכוס מיץ תפוזים

אופן ההכנה

מניחים במערבל עם וו גיטרה את הביצים , סוכר וסוכר וניל ומקציפים לקצף תפוח , מוסיפים את החמאה מקציפים להטמעה מוסיפים שמנת חמוצה , גרידת תפוז בסוף את הקמח ואבקת אפיה .
יוצקים חצי מהבלילה לתבנית משומנת מפזרים 1/2 מהפרי , יוצקים את שאר הבלילה על הפרי ומעל מסדרים את הפרי שנותר , מכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות אופים כ 50 דקות או עד אשר הקיסם יוצא יבש.
מפזרים מעל אבקת סוכר.
העוגה יוצאת טעימה כמעט עם כל פרי ששמים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.