שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ספגטי ברוטב עגבניות ??

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
פסטה ברוטב נפלא , טעים מאוד שמשאיר טעם של עוד , תקשיבו הפסטה טעימה ברמות .... מתכון / Sara mammal

מצרכים

מצרכים :

1 . חבילת ספגטי לבשל לפי הוראות היצרן לא לריכוך , הספגטי צריך להשאר מעט קשה, ולשמור כוס ממי הבישול שלהספגטי.

לרוטב :

1 . 1 בצל קצוץ

2 . 3 שיני שום קצוצות

3 . 3 עגבניות קלופות וקצוצות קטן או מרוסקות

4 . 1 כף פפריקה מתוקה / חריפה למי שאוהב

5 .  קופסת עגבניות מרוסקות

6 . מלח פלפל לפי הטעם

7 . 3 כפות שמן זית

8 . 1/2 כף אריסה ביתית או מוכנה

9 .1 כף סוכר

10  . 1 כוס מים ששמרנו מבישול הפסטה

אופן ההכנה

הכנה :
מניחים את השמן בסיר , מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את השום , מוסיפים את הפפריקה מתוקה + חריפה לפתיחת טעם וצבע , מוסיפים את העגבניות , האריסה והסוכר (לשבירת חמיצות העגבניות )מוסיפים את כוס המים ומבשלים על להבה בינונית כ 10 דקות , מוסיפים את הפסטה מערבבים וממשיכים לבשל על להבה קטנה עוד כ 5 דקות.
זוכרים שרשמתי להוציא את הפסטה קשה בבישול הראשוני ? עכשיו משלימים את הבישול .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.