שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

סחוג ירוק חריף ?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לאוהבי החריף , סחוג ביתי חריף וטעים אש, מתאים ליד כל מאכל ומוסיף המון פצצה ... מתכון / Sara mammal

מצרכים

1 . 6-7 פלפלים ירוקים חריפים

2 . ראש שום מקולף

3 . צרור כוסברה בלי הגבעולים שטופה היטב

4 . 1/4 כפית פלפל צ׳ילי אדום חריף גרס / לא חובה

5 . . 2-3 כפות שמן זית

6 . מלח פלפל לפי הטעם

7 . . מיץ מחצי לימון

אופן ההכנה

הכנה :
שוטפים את הפלפלים ומנקים מהגרעינים חותכים לטבעות גדולות ,
שוטפים היטב את הכוסברה מסירים את הגבעולים קוצצים מעט , מכניסים למעבד מזון את הפלפלים , הכוסברה ושיני השום שקילפנו ומרסקים לפי המרקם הרצוי , מוסיפים פלפל אדום גרס , שמן , מלח , לימון מערבבים היטב.
אפשר להוסיף כמון או כל תבלין שאוהבים ,
זה הסחוג שלי , חריף וטעים אש .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.