שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סופגניות כמו של קונדיטוריה ואפילו יותר, אווריריות כמו ענן רכות מאוד, הבצק מיוחד במינו וואו , נטרפות... ממש סופגניות של פעם הכי טעימות שיש ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :

1 . 1 ק״ג קמח
2 . 2 כפיות שמרים יבשים
3 . 1/2 כוס סוכר
4 . 2 ביצים
5 . 1/4 כוס שמן
6 . כפית מלח
7 . 3 כוסות מים חמימים
8 . 1 ריבת תות / ריבת חלב
9 . 100 גרם אבקת סוכר
10 . 1 ליטר שמן לטיגון

אופן ההכנה

הכנה :

1 בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים קמח, שמרים, סוכר, מוסיפים ביצים, שמן, מים, מערבלים עד לקבלת בצק גמיש ורך, לקראת סוף הלישה מוסיפים מלח, מכסים בניילון ומגבת, מתפיחים שעה, לשים ידנית פעם נוספת, מתפיחים חצי שעה,
2 .גוזרים לריבועים כ 40 נייר אפייה, מניחים על משטח עבודה, קורצים כדורים בגודל בינוני, מעצבים יפה עם הידיים, מניחים על נייר האפייה, מכסים במפת שולחן ומתפיחים כ 40 דקות ,
3 . בסיר גדול ורחב מחממים שמן, מניחים את הסופגניות (עם נייר אפייה, לא נוגעים בבצק!), מיד מוציאים את נייר האפייה, הופכים ומטגנים דקה נוספת..
4 .ממלאים מזרק ריבה, מזלפים בתוך הסופגנייה וטיפה מעל, מפזרים אבקת סוכר ומשמינים חח.
5 . הבצק מדהים , יצאו לי סופגניות סוף הדרך
תודה לחלי ממן על מתכון נפלא .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.