שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מרק תירס כמו במסעדות , עם נטיפי ביצים, טעים מאוד ובעיקר קל מאוד מחמם אותנו ואת הלב .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1 קופסת תירס משימורים מסונן
2 . 1 שקית תירס קפוא
3 . 5 כוסות מים / אם יש ציר עוף
4 . 2 כפות א .מרק עוף
5 . 2 כפות סויה
6 .מלח פלפל לפי הטעם
7 . 2 כפות קורנפלור
8 . 3-4 ביצים
9 . גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה

1 . לסנן את קופסת התירס לשים בסיר ולרסק בעזרת
מוט בלנדר לקבלת מירקם סמיך
2 .להוסיף את המים ושקית התירס ולבשל כ 10 דקות
להוסיף סויה א. מרק עוף , פלפל
3 . בקערה לשים את. הקורנפלור עם מעט מים ולהמיס שלא ישארו גושים לשפוך לתוך המרק תוך כדי עירבוב
4 . להפריד ביצים לטרוף בנפרד לשפוך לתוך המרק בעדינות חלמון בנפרד ואחר כך חלבון , יתקבלו נטיפי ביצים לבנים וצהובים,
5 . להוסיף מלח לתקן תיבול לבשל עוד כמה דקות .
6 . להגיש חם ולקשט בבצל ירוק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.