שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מרק ירקות עשיר עם קניידלך

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מרק עם ירקות מגורדים עוף וקניידלך , טעים מאוד מומלץ ביותר מתכון /Sara mammal

מצרכים

למרק :

1 . 3 גזרים מגורדים

2 . 3 קישואים מגורדים

3 . 2 תפוחי אדמה מגורדים

4 . מעט פרחי כרובית קטנים

5 . 1 בצל קצוץ

6 . כמה עלים של סלרי

7 . ציר עוף או א. מרק עוף

8 . פלפל שחור

9 . מלח/ אם שמים א. מרק עוף לא לשים מלח

10 . מעט שמן לטיגון הבצל

11 . כמה שוקיים של עוף / לא חובה

קניידלעך מרכיבים :

1 . 1 כוס מים חמים

2 . 1 כוס קמח מצה

3 . 2 ביצים

4 . 2 כפות שמן

5 . 1/2 כפית מלח

6 . מעט פלפל שחור

7 . 1 בצל קטן קצוץ דק דק

אופן ההכנה

הכנת המרק :
לטגן בצל לשקיפות להוסיף את העוף לטיגון קל,(לא חייבים לשים עוף)להוסיף את כל הירקות המגורדים,
את פרחי הכרובית ועלי הסלרי, פלפל שחור, א. מרק עוף
( או ציר עוף ) מוסיפים מים עד כיסוי הירקות ומבשלים על אש בינונית כ 25-30 דקות.
הקניידלעך :
רכים וטעימים מאוד ממש כמו קציצות.
אופן הכנה :
בקערת מניחים כוס מים חמים
מוסיפים את הקמח,מלח,פלפל ובצל קצוץ,
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים מוסיפים את השמן ,
טורפים את הביצים ומשלבים אותם בפעמיים לתוך התערובת תוך כדי ערבוב.(כמו לבצק רבוך ).
יוצרים כדורים ומשלבים אותם בתוך המרק הרותח , מבשלים כ 5-8 דקות ,
המרק מוכן .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.