שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מניפת תפוחי אדמה מרהיבה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מניפת תפוחי אדמה עם עשבי תיבול אפויים, הריח משגע והטעם .. מיותר לדבר ...טעם נדיר, מרהיבה, מקשטת כל שולחן , תוספת ליד כל מנה וגם כך לבד...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mamma
1 . 4-5 תפוחי אדמה עם הקליפה שטופים היטב,
2 . 4 כפות שמן זית
4 . שיני שום כתוש
5 . מלח , פלפל שחור לפי הטעם
6 . 1 כפית פפריקה מתוקה / אפשר גם חריפה
7 . מעט פלפל אנגלי
8 . עישבי תיבול לפי טעמכם : טימין , רוזמרין,
9 . 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
10 . 1 כוס מים

אופן ההכנה

הכנה :
1 . חותכים את תפוחי אדמה דק, דק לא עד הסוף
שישארו למטה מחוברים.
2 . בקערה שמים שמן זית, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, שום כתוש ,פפריקה אדומה, פלפל אנגלי , עשבי תיבול ,פטרוזיליה קצוצה,
3 . 1כוס מים.
4 .מערבבים הכל היטב ויוצקים או מורחים בין חריצי תפוחי האדמה
5 . מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור חם 200 מעלות לאפיה של 30-40 דקות,
6 . תוך כדי האפיה פותחים את נייר הכסף ואת הנוזלים שהצטברו למטה יוצקים שוב על תפוחי האדמה.
לאחר כ 30-40 דקות מסירים את נייר הכסף לעוד כ 8-10 דקות להשחמה.
הטעם ממש נדיר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.