שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ממרח שוקולד ביתי ??

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
יום השוקולד הבין לאומי שוקולד אמיתי מלפחות 70% מוצקי קקאו הוא מזון על לכל דבר. לאורך השנים שוקולד קיבל שם שלילי בגלל אחוזי הסוכר הגבוהים וחומרים שונים שהוכנסו אליו אבל אני רוצה לספר לכן שקקאו הוא אחד מנפלאות הטבע וככל שיהיה טהור הוא יסייע אפילו בשמירה על הבריאות, הגוף והנפש יאמרו לכן תודה!

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

2 כוסות אגוזי לוז
1כפית תמצית וניל טהור
6 כפות אבקת קקאו טבעי
1/3 כוס שמן
1 כוס אבקת סוכר

אופן ההכנה

קולים את האגוזים כ7 דקות על חום של 160 מעלות ומפרידים מהקליפה (ניתן לקנות קלופים, אני מעדיפה את הקליה הביתית). טוחנים כ5 דקות ולאחר מכן מוסיפים את יתר המרכיבים. את השמן לבזוק באיטיות בסוף.
בשיתוף הדר – רפואה טבעית בתי הצעירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.