שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

ממולאים קצת אחרת

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
ממולאים ברמה אחרת , טעימים ברמה שאי אפשר לתאר פשוט WOW ...הבת פינקה

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מצרכים למילוי :
1 . 10-12 פלפלים , אפשר בצבעים שונים
2 . 1/2 ק״ג בשר טחון
3 . 1 כוס אורז שטוף ומסונן
4 . 1/2 חבילה כוסברה קצוצה
5 . 2 בצלים קצוצים
6 . 4-5 שיני שום קצוצים
7 . מלח , פלפל שחור לפי הטעם
6 . שמן לטיגון
7 . מיץ מחצי לימון
8. 1/2 כוס מים
לרוטב :
1 . 1 בצל קצוץ
2 . 5-6 עגבנות מרוסקות במג׳ימקס
3 . 1/2 כף פפריקה מתוקה / חריפה
4 . 1/2 פלפל חריף קצוץ למי שאוהב חריף
5 . חופן כוסברה קצוצה
6 . שמן לטיגון
7 . מלח פלפל לפי הטעם
8. 1 כוס מים

אופן ההכנה

הכנת המילוי :
1 . בסיר מטגנים את הבצל לשקיפות מוסיפים את השום ממשיכים לטגן מוסיפים את הכוסברה והבשר מבשלים תוך כדי עירבוב עד שהבשר משנה את צבעו , מוסיפים את האורז , מלח פלפל מערבבים , מוסיפים 1/2 כוס מים ומבשלים כ – 8-10 דקות על אש נמוכה עם מכסה ומסירים מהאש .
הרוטב :
בסיר רחב מטגנים את הבצל מוסיפים את העגבניות , ( פלפל חריף ), פפריקה , כוסברה ושאר התבלינים ומביאים לרתיחה .
מילוי הפלפלים :
שוטפים היטב את הפלפלים , חוצים את ״ראש״הפלפל לא עד הסוף , ממלאים את הפלפלים בעדינות ( לא לקרוע את הפלפל ) בתערובת לא לדחוס יותר מידי,
מניחים את הפלפלים בסיר ויוצקים מעט מהרוטב לתוך כל פלפל שמים את מיץ הלימון ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה כ – 20 עד 25 דקות .
מעבירים את הסיר לתנור ואופים על גריל כ – 1/2 שעה נוספת .
בהשראת ג׳קי אזולאי האלופה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.