שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מיני קישואים ממולאים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תבשיל פגז, גם מרהיב וגם טעים , ממש קישוט, קישואים קטנים ממולאים בבשר ואורז, אפשר לאכול אותם בביס , כל כך טעים שאין לתאר .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 2 ק״ג קישואים קטנים מיני
למילוי :
1 . 1 בצל גדול קצוץ קטן קטן
2 . 2 שיני שום כתושות
3 . 1/2 צרור כוסברה קצוצה
4 . 1/2 כוס אורז שטוף
5 . 2 עגבניות מגורדות בלי הקליפה
6 . מלח ופלפל שחור לפי הטעם
7 . 1/2 כף פפריקה מתוקה
8 . 1/2 כפית פפריקה חריפה למי שאוהב
9 . ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם.
לרוטב :
1 . 1 בצל קצוץ מטוגן
2 . 1 קופסה עגבניות מרוסקות
3 . 2-3 כוסות מים
4 . מלח , פלפל, פפריקה מתוקה , חריפה
5 . 1/2 כף אריסה ביתית
6 .ניתן להוסיף כל תבלין שאוהבים.

אופן ההכנה

הכנה :
1 . מוציאים את תוכן הקישוא מנקים ושוטפים היטב,
2 .בקערה מערבבים את כל חומרי המילוי וממלאים את הקישואים , דוחפים פנימה עם האצבע ומסדרים בסיר.
הרוטב :
1 . מטגנים בצל מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב מבשלים מעט ויוצקים על הקישואים ומבשלים על להבה בינונית כ 45 דקות או עד שהתבשיל מוכן .
מהמילוי שנותר הכנתי כמה קציצות קיפודים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.