שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מטבוחה חצילים ???

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מטבוחה קצת שונה ,אחד הסלטים הטעימים שיש, החציל מעדן את הסלט ברמה אחרת לגמרייייי מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . 2  חצילים בינוניים מקולפים לאורך בפסים וחתוכים לקוביות

2 . 4 עגבניות גדולות חלוטות קלופות וקצוצות קטן

3 .1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות

4 . 8 שיני שום פרוסות דק

5 . כפית אריסה ביתית או מוכנה

6 . 1 כוס מים

7 . 1 קופסה עגבניות מרוסקות

8 . 1 כף פפריקה מתוקה איכותית

9 . 1/2 כפית כמון

10 . כפית מלח

11 . שמן לטיגון החצילים

12 . כף מלח מלח להמליח את החצילים

אופן ההכנה

שוטפים את החצילים, חותכים לקוביות, מניחים במגש מפזרים מעל מלח ומניחים לניקוז הנוזלים.
מנגבים את החצילים ומטגנים אותם להזהבה מניחים על נייר סופג.
פורסים פלפל ירוק חריף לטבעות ומניחים בצלחת ,פורסים את השום לעיגולים דקים ומניחים בצד.
בסיר על להבה נמוכה מחממים שמן ומוסיפים את טבעות הפלפלים ומטגנים מעט מוסיפים את השום הפרוס, מערבבים מוסיפים את העגבניות הקצוצות את המים את קופסת העגבניות המרוסקות והאריסה וממשיכים לבשל ,מוסיפים כפית מלח ,כמון וכף גדושה פפריקה מתוקה, מערבבים ומכסים, מוסיפים את קוביות החציל לסיר עם הרוטב, מערבבים, סוגרים עם מכסה ומבשלים כשעה עד שעה וחצי על להבה נמוכהעם מכסה סגור עד לקבלת מרקם כמו ריבה ,מערבבים מידי פעם שלא ידבק בתחתית הסיר .
הוספתי כף סוכר כדי לשבור את חמיצות העגבניות.
מטבוחה מה נתן המלך למלכה או להפך .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.