שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מוקפץ עם ריבועי אורז !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אני מאוד אוהבת ירקות מוקפצים במיוחד כשיש תיבול נפלא, ריבועי אורז שמתגלגלים אחרי השרייה, שומשום ובוטנים קלויים, הטעם נפלא ממש ארוחה מנה טעימה ויפה, כדאי לכם לנסות לא תצטערו

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
1 . 1 חבילה איטריות אורז מרובעות
2 . 2 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות
3 . 2 פלפלים ירוקים פרוסים לרצועות
4 . 1 סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות
5 . חופן שעועית ירוקה
6 . 1 בצל פרוס לפרוסות
7 . 2-3 שיני שום קצוצות קטן
8 . מעט ג׳ינג׳ר טרי מגורד
9 . 1/3 כוס רוטב סויה
10 . 1/3 כוס טריאקי
11 . כף סילאן
12 . חופן סומסום קלוי
13 . 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק.
14 . חופן בוטנים קלויים גרוסים לפזר מעל המנה.

אופן ההכנה

1 . להניח את איטריות האורז במים חמים ל4 דקות בערך לשטוף לסנן ולשים בצד,
2 . קולים חופן שומשום
3 . להקפיץ את השום במעט שמן, להוסיף את הבצל הג׳ינג׳ר, הסויה , טריאקי, סילאן,צ׳ילי מתוק ותוך כדי הקפצה להוסיף הפלפלים,הפטריות ,שעועית ירוקה ממשיכים להקפיץ מוסיפים את איטריות האורז בסוף מוסיפים את השומשום ,
מגישים עם בוטנים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.