שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
סירות קישואים ממולאים בבשר, תבשיל מדהים וטעים , וואו איזה טעם נפלא , תכינו ותהנו ואל תשכחו לעדכן אותי ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון לסירות קישואים / Sara makmal
מצרכים :
למילוי :
1 . 6 – 8 קישואים חצויים וחפורים כמו בתמונה,
2 . 600 גר׳ בשר טחון,
3 . 1 בצל גדול קצוץ דק,
4 . 3 -2 שיני שום כתושות
5 . 1/2 חבילת כוסברה קצוצה
6 . מעט אגוז מוסקט
7 . כפית פפריקה מתוקה / חריפה למי שאוהב
8 . מלח ופלפל שחור לפי הטעם,
לטיגון :
1 . ביצה טרופה
2 . פירורי לחם לפי הצורך.
לרוטב :
1 . 1 בצל קצוץ
2 . 2-3 שיני שום פרס קטן
3 . 4 עגבניות חלוטות קצוצות
4 . פפריקה מתוקה וחריפה
5 . 1/2 כף אריסה ביתית / או מוכנה
6 . כוס מים / כוס ציר בקר
7 . מלח , פלפל שחור לפי טעם
8 . אבקת מרק עוף / לא חובה
9 . מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה

הכנה :
1 . מנקים את הקישואים חוצים לאורך לחצי חופרים ומוציאים את התוכן , הקישוא מקבל צורה של סירה.
מכינים את המילוי :
1 . מערבבים ולשים את כל חומרי הקציצות לעיסה.
2 . ממלאים את הקישואים בנדיבות ומשטחים את המילוי טובלים בביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים משני הצדדים , מסדרים במגש אפיה את סירות הקישואים.
מכינים את הרוטב :
1 . בסיר שמים מעט שמן, מטגנים את הבצל לשקיפות, מוסיפים את השום ,מוסיפים את התבלינים ומטגנים תוך כדי עירבוב לפתיחת טעמים, מוסיפים את העגבניות מבשלים מעט ומוסיפים את המים / ציר בקר
2 . מבשלים את הרוטב כ 10 דקות ויוצקים על הקישואים
מכסים את קישואים בנייר כסף,
3 . מחממים תנור ל 180 מעלות מכניסים את המגש לאפיה רגילה כ -30-40 דקות
4 . לקראת סוף האפיה מסירים את נייר הכסף להשחמה .
טיפ : במשך האפיה לצקת עם כף מהרוטב שבמגש על הקישואים שיצאו יותר עסיסיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.