שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפה שמרים עם נוטלה !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מאפה שמרים עם נוטלה כל ביס תענוג טעים פיצוץ ! מתכון / Sara Makmal

מצרכים

1 . ק״ג קמח מנופה

2 . 2 כפות שמרים יבשים

3 . 3/4 כןוס שמן

4 . 50 גרם חמאה / נטורינה

5 . 1/2 כוס סוכר

6 . 2 סוכר וניל

7 . 2 ביצים

8 . קורט מלח

9 . 2 עד  2 וחצי כוסות מים.

למילוי :

נוטלה

לעיטור :

אבקת סוכר

אופן ההכנה

1 . מניחים במערבל את כל המרכיבים מלבד המלח , מערבלים כ 7-8 דקות מוסיפים את המלח ומערבלים כ2 דקות נוספות לקבלת בצק נעים וגמיש , מניחים בקערה משומנת משמנים מעל הבצק ומניחים להתפחה עד להכפלת הנפח בין שעה לשעתיים .
2 . מניחים את הבצק על משטח עבודה מקומח מחלקים ל 4 חלקים.
3 . מרדדים את הבצק למלבן דק עם גלגלת יוצרים משולשים , בחלק הרחב שמים נוטלה חוצים את המשולש מהקצה הצר עד האמצע מורחים מעט חמאה ומתחילים לגלגל מהחלק הרחב מורחים ביצה מניחים על נייר אפייה ואופים בתנור שחומם ל 170 מעלות כ 25-30 דקות או עד שהמאפה מוכן .
מפזרים אבקת סוכר למעלה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.