שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפה הדימיון !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
חצילים ,פלפלים וגבינות מאפים שאפיתי לפי הכיף שלי יצא פצצה אין מילים ... מאפה מפנק מאוד עם טעם נפלא של חציל ופלפלים פשוט נחטף ונעלם .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1 חציל חתוך לקוביות
2 . 1 פלפל אדום חתוך לרצועות קטנות
3 . 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות קטנות /לא ממש
4 . 1/2 קופסה טבעות זיתים ירוקים
5 . 2 ביצים
6 . 100 גרם גרם גבינה צהובה מגורדת
7 . 1/2 קופסה קוטג׳
8 .1/2 כוס קמח תופח
9 . 50 גרם חמאה רכה
10 . 1/3 כוס שמן
11 . 100 גרם גבינת מוצרלה
12 . מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
13 .שומשום לקישוט.

אופן ההכנה

1 . מפזרים מלח על קוביות החציל ל 15 דקות בערך מנגבים היטב ומטגנים בשמן עמוק ומניחים על נייר סופג ,מטגנים כמה דקות את הפלפלים ומניחים בצד,( ניתן לאפות בתנור )
2 . בקערה שמים את כל המצרכים מערבבים היטב לבלילה חלקה, מוסיפים את החצילים הפלפלים והזיתים ומערבבים בעדינות ,ממלאים בתחתיות של מאפינס לא עד הסוף זה תופח, מפזרים שומשום ואופים בתנור
( אני פיזרתי מעט מוצרלה ושומשום )
שחומם ל 180 מעלות כ 25-30 דקות או עד שזה מוכן.
טעים חם אך כשמתקרר טיפה מתייצב ונעשה יותר טעים
הנאה בטוחה טעם נפלא .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.