שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

מאפה בצק עלים

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מקלות בצק עלים עם שום,עישבי תיבול ועגבניות מיובשות וגבינת פרמזן טעים בטירוף....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara Makmal
מצרכים :
1 . 1 חבילת בצק עלים/ אני השתמשתי בחצי
2 . 1 שום כתוש
3 . חופן זרעי כוסברה
4 . מעט עגבניות מיובשות קצוצות
5 . ניתן להוסיף מה שאוהבים
6 . מעט שומשום
7 . 1/3 כוס שמן זית
8 . 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
9 . לא רשמתי כמויות מדויקות כל אחד יכין לפי כמות

אופן ההכנה

הכנה :
1 . מערבבים הכל בקערה.
הבצק :
לחתוך את הבצק לרצועות דקות (בערך 3 ס״מ )
לגלגל , לחתוך ל 2 ולהניח אחד על השני ( כמו צמה בערך) כמו בתמונה,
2 . להניח על נייר אפייה בתבנית ולהבריש את הבצק עם עיסת התבלינים שהכנו לפזר מעל גבינת פרמזן
3 .לאפות בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 20 דקות או עד שהמקלות מזהיבות ,
משדרג כל ארוחה, בבוקר עם ביצה וסלט, עם מרק בצל וכראות עיניכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.