שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לחמניות ממולאות בשר !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לחמניות רכות ועסיסיות עם בשר טחון או עוף,כשכל ביס ממש תענוג אמיתי .

מצרכים

מרכיבים :

בצק :

1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

3 כפות סוכר

1 כף מלח שטוחה

1/2 כוס שמן

2 כוסות מים פושרים

למילוי :

750  גרבשר בקר טחון / חזה עוף חתוך קטן

2 בצלים קצוצים דק

4  שיני שום

קופסת עגבניות מרוסקות

ירקות ותוספות לפי בחירה, פטריות, גמבה ומה שאוהבים, אפשר לתבל איך שאוהבים

מלח, פלפל

לציפוי

ביצה, שומשום

אופן ההכנה

הכנה :
במיקסר שמים את כל החומרים ולשים כ 7-8 דקות בסוף שמים את המלח לשים עוד קצת לקבלת בצק רך וגמיש.
מתפיחים בקערה כשעה או עד שהבצק מכפיל נפח.
מכינים את המילוי
מטגנים בצל מוסיפים שום ,בשר מפוררים ומבשלים עד שמחליף צבע, מוסיפים את כל המרכיבים ומבשלים
לצמצום נוזלים , מקררים קירור מוחלט.
חוזרים לבצק יוצרים כדורים ( יוצאים כ20 -22),
פותחים ביד כל כדור ( כמו שממלאים קובה ) ממלאים כ 2 כפות וסוגרים חזרה לכדור מניחים על נייר אפייה בתבנית להתפחה נוספת של כחצי שעה, מורחים ביצה מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות , אופים כ 20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות .
ניתן למלא בחזה עוף, תפוחי אדמה, פטריות ועוד .
לגבינה הבצק קצת שונה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.