שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לחם או פיתה עם גבינה מהמטבח הערבי ! יצא ממש טעים קריספי ,עם בצל ירוק וגבינה מעולה ... חייבים לנסות ,טעים , חייבים לנסות מתכון מתורגם מתכון מתורגם :

מצרכים

1 . 700  גרקמח

2 . 450 מל מים חמים

3 . 1 כפית מלח

4  1 כפית שמרים יבשים

5 . 1 כף שמנת חמוצה

6 . 200 גרם עירית/ בצל ירוק

7 . 400 גרם גבינת ריקוטה

8 . 100 גרחמאה או מרגרינה

9 . 70!מל שמן

אופן ההכנה

1 . בקערה מערבבים קמח, מים, מלח, אבקת אפייה ושמנת חמוצה. מוסיפים את המרכיבים לקבלת בצק הומוגני, מתפיחים עד להכפלת הנפח ,
2 . יוצרים ומכסים אותם ומתפיחים למשך 30 דקות.
בקערה אחרת מערבבים עירית, גבינה ושמן.
3 . מרדדים כל בצק, מורחים חמאה ממלאים , חותכים צד אחד ומגלגלים מועכים ומטגנים במחבת משני הצדדים להזהבה .
הכל רואים בסירטון .
קרדיט https://video.cookist.com/video/an/XbAUW-SwGhspTAWW?ref=wha

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.