שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לחם מקמח מלא

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לחם ביתי , בריא ומשביע והעיקר קל מאוד להכנה וואו איזה לחם יצא לי .... טעים אש .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
1 . 2 כיכרות לחם :
לבצק :
1 . 1 ק״ג קמח מלא
2 . 2 כפות שמרים יבשים
3 .1 כף מלח
4 . 3 כוסות מים פושרם

אופן ההכנה

1 . במיקסר עם וו לישה מערבלים קלות את הקמח עם השמרים ומוסיפים את המלח. מוסיפים בהדרגה את המים ולשים במהירות בינונית כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך, משמנים את הבצק עוטפים בניילון ומתפיחים כשעה ,
2 . מעבירים את הבצק למשטח עבודה ומחלקים הבצק לשניים.
3 . מכל חלק יוצרים כיכר ומניחים בתבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים שוב להכפלת הנפח,
4 . מברישים עם חלמון ביצה ואופים כ 40 דקות בתנור שחומם ל 180 מעלות.
5 . להוציא את הלחם מתבנית האפיה להניח על רשת לקירור מוחלט והתייצבות , לא לפרוס את הלחם מיד
לחכות כ 1/2 עד שעה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.