שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

לביבות ירק

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לביבות ירק נהדרות, תענוג לנשנש אותן טעימות מאוד וקלות מאוד להכנה, נישנוש מנצח ‼️ מתכון / Sara makmal

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

3 גזרים מגורדים דק
2 תפוחי אדמה מגורדים דק
3 קישואים מגורדים דק
1 בצל קציץ קטן קטן
3שיני שום כתושות
1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה דק
1 פלפל אדום קצוץ קטן קטן
4 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
פלפל שחור
מעט אגוז מוסקט
מלח / א. מרק עוף

אופן ההכנה

לסחוט טוב את כל הירקות המגורדים (להוציא את כל נוזלים ) לשים בקערה להוסיף את הבצל , השום הפלפל האדום (נותן טעם וצבע)פטרוזיליה ומה שנשאר ,
להוסיף תבלינים , ביצים ופרורי לחם לערבב היטב.
ליצור לביבות, אפשר עם הידיים או עם שתי כפות ולטגן
בשמן חם להזהבה משני הצדדים, טעים מאוד מאוד,
אפשר לאכול עם ציזיקי סוף הדרך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.