שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כרוב ממולא !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תבשיל מעניין, טעים מאוד, מעדן אמיתי כרוב ממולא משודרג עם טיפ להכנת עלי הכרוב בקלי קלות

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mammal
מצרכים :
למלוי :
1 . 1 כרוב יפה ומלא
2 . 1/2 קילו בשר טחון/ אני מכינה עם 1/2 כבש
3 . 2/3 כוס אורז
4 . 1 בצל קצוץ דק
5 . 2-3 שיני שום קצוצות דק
6 . 2-3 עגבניות מגורדת בלי הקליפה
7 . 1/2 חבילת כוסברה
8 . מלח, פלפל שחור לפי הטעם
9 . 1 כפית פפריקה מתוקה
10 . פפריקה חריפה לפי הטעם
כל אחד יכול להוסיף תבלינים לפי טעמו
לרוטב :
1 . 1 בצל
2 . 1 קופסת עגבניות מרוסקות או 2-3 עגבניות מגורדות
3 . מלח פלפל לפי הטעם
4 . 1/2 כף פפריקה מתוקה / וחריפה לפי הטעם
5 . 1/2 כף אריסה ביתית /או מוכנה
6 . אם יש ציר בקר זה מוסיף המון.
7 . מיץ מלימון אחד

אופן ההכנה

הכנה :
1 . מכנסים את הכרוב שלם לסיר עם מים חמים ומבשלים כ10 דקות מכבים את הגז ומשאירים את הכרוב בסיר עם מכסה סגור,
2 . מוציאים את הכרוב והעלים יוצאים אחד אחד בקלי קלות
3 . מכינים את המילוי מערבבים את כל המרכיבים בקערה ,
4 . פותחים עלה של כרוב חותכים את הגבעול הקשה מלמטה מניחים מילוי ומגלגלים ומכניסים פנימה את העלה מהצדדים שיראה כמו בתמונה, למי שאוהב מוסיפים מעט בשר כבש יוצא יותר טעים.
הרוטב :
1 . מטגנים בצל עד לשקיפות
2 . מסדרים יפה את הכרוב המגולגל, מערבבים את שאר המרכיבים ושופכים על הכרוב , מבשלים כ1/2 שעה
לקראת סוף הבישול סוחטים לימון מעל הממולאים , מוסיף המון.
ויוצא נפלא , ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.