שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כרובית אפויה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כרובית אפויה בתנור, ללא טיגון עם מרינדה מהממת יצא מדהים

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1 כרובית יפה
2 . 4 שיני שום כתוש / אפשר פחות
3 . 2 כפות רוטב צ׳ילי מתוק
4 . 1 כף רוטב סויה
5 . מלח , פלפל לפי הטעם
6 . 1/2 כף פפריקה מתוקה
7 . 1/2 כף פפריקה חריפה / לא חובה
8 . 1/2 כוס שמן זית / חד פעמי קר
9 . חופן שומשום

אופן ההכנה

1 . לנקות מהעלים ולשטוף היטב ,אני יצקתי מים חמים
לניקוי ,
2 . בקערה מערבבים את כל מצרכי הרוטב מלבד השומשום
3 . להניח את הכרובית במגש לצקת מעל את הרוטב ולעסות מעט עם הידיים כדי שהרוטב יחדור פנימה
4 . מפזרים שומשום ומכניסים לאפיה בתנור שחומם ל200 מעלות לאפות כ 15 עד 20 דקות , אם הכרובית משחימה מהר לכסות בנייר כסף.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.