שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כוכבי צ’נצ’י פריטי !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כוכבי בצק מטוגנים ופריכים מהמטבח האיטלקי, כל כך טעים עם קערית שוקולד ליד , הכל נטרף הילדים עפו על זה ממש טעים.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

לבצק :
1 . חותכן בצורת כוכב
2 . 300 גר’ קמח
3 . 2 ביצים גדולות
4 . 30 גר’ חמאה בטמפ’ חדר
5 . 60 גר’ סוכר
6 . גרידת לימון או תפוז
7 . רבע כפית מלח
8 . 3 כפות חלב
9 .1 כפית רום, ברנדי או תמצית וניל
10 . 1 כפית אבקת אפייה
-לטיגון :
1 ליטר שמן לטיגון
לקישוט :
200 גר’ אבקת סוכר לקישוט
להגשה :
רוטב שוקולד
250 גר’ שוקולד חלב או מריר, 300 מיל’ שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  1. שמים בקערת מיקסר קמח, מלח, סוכר, אבקת אפייה וגרידת תפוז. מערבבים.
  2. מוסיפים ביצים, חמאה, רום וחלב. לשים 5-3 דק’ במיקסר (אפשר גם ביד).
  3. מכסים את הבצק במגבת ונותנים לו לנוח כחצי שעה. (כמעט ולא תופח).
  4. מקמחים קלות משטח.
  5. מרדדים את הבצק הכי דק שאפשר – לעובי 2 מ”מ. (אפשר גם במכונת פסטה).
  6. חותכים לכוכבים.
  7. מטגנים בשמן עד שמזהיב. בערך דקה מכל צד. זה מתנפח (החלק הכי כיפי).
  8. מניחים על נייר סופג ומפזרים הרבה הרבה אבקת סוכר. מגישים חם.
  9. רוטב שוקולד להגשה: מכינים רוטב שוקולד: שמים בקערה שוקולד חתוך לריבועים. מחממים בסיר שמנת מתוקה לסף רתיחה. מוזגים את השמנת על גבי השוקולד. מחכים 2 דק׳. מערבבים לאחידות.
    ממכון נפלא של גבישס .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.