שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כדורי רפאלו

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
כדורי רפאלו הם כדורי קוקוס ושוקולד לבן עם אגוז לוז (ללא אפיה). הם טעימים בטירוף ומאוד קלים להכנה.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מרכיבים :
1 . 200 גרם קוקוס טחון
2 . חצי קופסא חלב מרוכז , (200 גרם.)
3 . אגוזי לוז לפי הצורך או לחילופין אפשר לשים חטיף קליק,
4 . 1 שוקולד לבן
לציפוי :
100 גרם קוקוס

אופן ההכנה

1 . ממיסים בקערה את חבילת השוקולד הלבן. מוסיפים לקערה את הקוקוס (200 גרם) ואת החלב המרוכז. מערבבים ומכניסים למקרר ל 30 דקות להתייצבות ,
2 .בזמן שהתערובת נחה במקרר קולים את אגוזי הלוז (שלא ישרפו ) או שומשתמשים בקליק .
3 . מכינים קערה עם מים, מוציאים מהמקרר את התערובת, מכינים קערה עם הקוקוס לציפוי. מרטיבים את הידיים, יוצרים כדור מהתערובת ודוחפים אגוז/כדור קליק פנימה, יוצרים שוב צורה של כדור ומגלגלים בקוקוס הטחון. שמים את הכדורים במקרר להתייצבות כשעתיים,
מעדן , בהצלחה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.