שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כדורי פירה ממולאים בפיטריות .

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
לכדורים האלה הילדים קוראים כדורי הפתעה ,קריספי מבחוץ ורכים מאד בפנים , השילוב של תפוחי האדמה עם מילוי פיטריות ובצל מטוגן מתובל באמת הפתעה ,זהירות ממכר...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
למעטפת:
1 . 8 תפוחי אדמה
2 . 2 כפות שמן זית
3 . 2 כפות קמח
4 . 2 שיני שום כתוש
4 . מלח , פלפל לפי הטעם / אפשר לשים א. מרק עוף במקום מלח.
למילוי :
1 . 1 בצל קצוץ
2 . 2 שיני שום קצוץ
3 . 2 קופסאות פיטריות שמפיניון טריות חתוכות גס
4 . 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
5 . 1 כף אבקת מרק פיטריות

  1. מלח, פלפל לפי הטעם
  2. 1/4 כפית אגוז מוסקט / לא חובה.
    8 . מעט שמן לטיגון
    לציפוי :
    1 . ביצה או שתיים טרופות
    2 . פירורי לחם
    3 . שומשום
    שמן לטיגון עמוק .

אופן ההכנה

1 . מבשלים את תפוחי האמה לריכוך ,קולפים ומועכים לפירה חלק ללא גושים,מוסיפים את שאר מרכיבי המעטפת ולשים לעיסה חלקה ואחידה מניחים בצד.
2 . מכינים את המילוי : מטגנים את הבצל לשקיפות,
מוסיפים את השום והפיטריות וממשיכים לטגן, מוסיפים את שאר מרכיבי המילוי תוך כדי עירבוב מבשלים כ 5 דקות מסירים מהאש ומניחים להתקררות מוחלטת , במידה ונשארו נוזלים להניח במסננת.
הרכבת הכדורים :
1 . לוקחים מהפירה כדור בגודל פינג פונג (עם ידיים רטובות או משומנות )משטחים ביד ומניחים בנדיבות מהמילוי
סוגרים ומהדקים היטב לכדור עגול ויפה, כך עושים עם כל הפירה והמילוי,
לטיגון :
1 . מערבבים את פירורי הלחם עם השומשום
2 . טובלים את הכדורים בביצה ובפירורי לחם ומטגנים
להזהבה מכל הצדדים .
טיפ : להדק היטב את הכדורים
ניתן לאפות בתנור .
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.