שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

כבד צלוי עם בצל מקורמל .

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
מנה מושלמת של כבד עוף צלוי עם בצל מקורמל , מנה טעימה וקלה מאוד להכנה , תתחילו לבשל ....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara makmal
מצרכים :
1 . 1/2 קילו כבד עוף
2 . 2 בצלים גדולים פרוסים לפרוסות
3 . 3 שיני שום כתוש
4 . 1 כף סוכר חום
5 . מלח ופלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

1 . את הכבד שוטפים מנקים וצולים בתנור משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור כמה דקות מכל צד כדי שלא יתייבש
2 . את הבצל מטגנים במחבת עם מעט שמן על להבה בינונית עד לשקיפות מוסיפים את השום הכתוש מוסיפים כף סוכר חום מערבבים עוד כ3-4 דקות ויוצקים על הכבד,
3 .מי שאוהב יכול להוסיף 1/2 כוס יין.
4 . מקשטים בפטרוזיליה , בצל ירוק או איך שבא לכם .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.