שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות מהמטבח הטורקי, עוגיות במילוי אגוזים טבולות בדבש ביתי,עוגיות מבית אמא ז״ל, עוגיות מדהימות טעימות מאוד עושות טוב בנשמה,כמה טעים מדהים....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

ארשום לכם את המתכון של סבתא מלכה ז״ל אמא שלי היקרה,
מתכון / Sara mammal
מצרכים :
לבצק :
1 . 1 ק״ג קמח מנופה
2 . 1 אבקת אפיה
3 . 1 כוס אבקת סוכר
4 . 3/4 כוס שמן/חד פעמי שתיה חמה
5 . כוס ו1/3 מים מהברז
6 . 1 נטורינה / או מרגרינה
למילוי :
1 . כ 250-300 גרם אגוזים קצוצים גס (אם חסר אפשר להוסיף)
2 . 2 כפות אבקת סוכר
3 . קינמון לפי הטעם.
לערבב היטב ולשים בצד.
לדבש :
1 . 3/4 כוס אבקת סוכר /פחות מתוק מסוכר רגיל
2 . 3/4 כוס דבש
3 . 2 כוסות מים
4 . 1/2 לימון

אופן ההכנה

הכנת הבצק :
לערבל הכל במיקסר לבצק רך ונוח לעבודה/ אני לשתי הכל ביד,
אם חסר מים אפשר להוסיף מעט ולהפך.
להניח בצד למנוחה כ 1/2 שעה.
הכנת הדבש :
לבשל על האש על להבה בינונית את כל מיצרכי הדבש עד אשר מסמיך מעט
הכנת העוגיות :
1 . מחממים תנור ל 180 מעלות,
2 . מחלקים את הבצק ל 2 מרדדים לעלה דק חורצים עיגולים , בכל עיגול שמים כפית מהמילוי וסוגרים היטב בקצוות.
3 . אותו דבר עם החצי השני.
4 . מניחים את העוגיות על נייר אפייה בתבנית ואופים כ 30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.(כל אחת ובתנור שלה )
5 . מכניסים את העוגיות לתוך הדבש ומבשלים כמה דקות לספיגת הדבש.
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.