שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חציל קלוי ?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
חציל קלוי בתנור עם ירקות , לצקת טחינה למעלה טעים סוף, מנה פצצה ... מתכון / Sara makmal

מצרכים

מרכיבים :

1 . 1 חציל פרוס לאורך לא עד הסוף

2 . 1 פלפל אדום גדול חתוך לקוביות

3 . 1 פלפל ירוק גדול פרוס לקוביות

4 . חופן כוסברה קצוצה

5 . 3 שיני שום קצוץ

4 . 2 בצלים ירוקים חתוכים לטבעות

5 . מלח ופלפל לפי הטעם

6 . 1/2 כוס שמן זית

7 . מיץ מלימון אחד , אפשר יותר

אופן ההכנה

1 . שוטפים את החציל ופורסים לאורך לא עד הסוף , מניחים את החציל על נייר אפייה בתבנית , יוצקים עליו חצי מכמות שמן הזית ומלח בתוך החריצים ומכניסים לתנור שחומם ל 200 מעלות ל 10 דקות,
2 . בקערה מניחים את שאר המרכיבים מלבד הלימון ושמן הזית שנותר , מערבבים וממלאים בין פרוסות החציל
יוצקים מעל את שמן הזית ומחזירים לתנור לעוד כ 20 דקות או עד אשר מוכן , יוצקים למעלה מיץ לימון .
מגישים עם טחינה מעל החציל ונהנים .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.