שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

חלבה ביתית אמיתית ?

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
הממתק הכי נוסטלגי שיש ,אחרי שהכנתי חלבה בבית לא קונה יותר בשום מקום, התאהבנו בחלבה המדהימה הזאת, אחרי שתכינו ותטעמו תבינו ....וואו .... מדהימה .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / Sara mammal
מצרכים :
1 . 2 כוסות אבקת חלב / מלבין קפה
2 . 1 כוס אבקת סוכר
3 . 1/2 כוס שומשום טחון
4 . 1/2 כפית תמצית וניל / סוכר וניל
5 . 1/2 כוס פיסטוק או שקדים מולבנים טחונים דק דק / לא חובה
6 . 180 גרם טחינה גולמית
7 . פיסטוקים לקישוט

אופן ההכנה

אופן ההכנה :
1 .מערבבים את כל החומרים (מלבד הטחינה) במיקסר
(אפשר בידיים כמו בצק)
בסוף מוסיפים את הטחינה לאט תוך כדי עירבול.
מרפדים תבנית ( איזה שרוצים, עגולה , מלבנית או כל צורה אחרת )בניילון נצמד ויוצקים את התערובת ,
מקשטים בפיסטוק, אגוזים או מה שאתם אוהבים.
מכניסים להקפאה ל 2-3 שעות ולאחר מכן למקרר.
בהצלחה .
למי שלא אוהב מלבין חלב , יש ברשת מתכונים גם בלי, אני הכנתי עם מלבין קפה ויצא לי סוף הדרך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.