שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
וואו טעים אש !!! הריח משגע הטעם נפלא וגם כשר לפסח .

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 1 ק״ג בשר שריר חתוך לקוביות
2 . 1 ק״ג תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 . 1 בצל קצוץ
4 . 1 כף כמון
5 . 1/4 כפית כורכום
6 . 4 עגבניות קצוצות קטן בלי הקליפה
7 . פלפל מלח לפי הטעם
8 . מעט שמן לטיגון
9 . מים כמה שצריך
10 . 1 כף פפריקה מתוקה , מי שרוצה מוסיף גם חריפה

אופן ההכנה

בסיר רחב מניחים שמן מטגנים את הבצל ,מוסיפים את התבלינים בלי המלח ומטגנים לפתיחת טעמים,
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד אשר משנה צבע,
מוסיפים מים ועגבניות ומבשלים כ שעה וחצי עד שעתיים
( אם יש צורך מוסיפים מים רותחים )
עד שהבשר מתרכך, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהכל מתרכך ומסמיך מוסיפים את המלח מבשלים עוד כ 5 דקות .
אפשר להוסיף מיץ מחצי לימון / מי שאוהב .
הריח משגע והטעם עוד יותר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.