שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

גביניות

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גביניות טעימות מדהימות , תפוחות ורכות במילוי גבינה מתקתקה ,כל ביס תענוג .

מצרכים

הבצק :

1 . 1 קג קמחמנופה

2 . 1 כף שמרים / 50 גרם שמרים טריים

3 . 200 גרם חמאה 

4 . 2 ביצים

5 . 1 כוס סוכר

6 . כוס וחצי  חלב פושר

7 . קליפת לימון 

8 . כפית מלח

9 . 1  וניל

המילוי :

500 גרם גבינת טוב טעם

כפית תמצית וניל איכותית

מעט גרידת לימון

ביצה

1/2 כוס אבקת סוכר

כפות אינסטנט פודינג

כוס צימוקים / לא חובה

להברשה

ביצה

אופן ההכנה

הכנת הבצק :
מניחים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים, הסוכר וסוכר הווניל. מערבלים כדקה או שתיים בוו הלישה. מוסיפים תוך ערבול איטי את קליפת הלימון, הביצים, החמאה, החלב והמלח. מערבלים יחד עד לקבלת בצק גמיש ונוח .
מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים להתפחה כשעה או עד הכפלת הנפח,ניתן להתפיח במקרר לילה.
הכנת המילוי :
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה .
על משטח מקומח מחלקים את הבצק ל 2 חלקים. מרדדים כל חלק לעלה דק, חותכים את הבצק בעזרת חותכן לריבועים בגודל הרצוי,(הן עוד תופחות (לא לשכוח) שהגביניות מניחים במרכז כל ריבוע כף יפה של מלית.
בעזרת מעט מאוד מים מהדקים את הגביניות לצורת מעטפה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים את הגביניות בביצה טרופה ומניחים שוב לתפיחה של כחצי שעה.
אופים בחום של 180 מעלות כ- 20 דקות או עד שהגביניות מזהיבות.
מברישים עם סירופ של מים ודבש שמרתיחים על האש,
ניתן לפזר אבקת סוכר.
המתכון בהשראת foodisgood

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.