שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

גבינה ביתית אמיתית !!!

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
גבינה תוצרת בית, נדירה, עדינה , טעימה , תענוג להכין גבינה בבית, מי שלא מכין לא יודע מה מפסיד יצאה פצצה WOW ....

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מתכון / sara makmal
מצרכים :
1 . 2 ליטר חלב / רגיל או עיזים
2 . 1 שמנת חמוצה של פעם
3 . מיץ מלימון 1
4 . 2 כפות מלח
5 . חיתול מבד לסינון הגבינה

אופן ההכנה

שמים את החלב בסיר ומחממים עד לפני רתיחה (לא להגיע לרתיחה )
מוסיפים את השמנת וממשיכים לבשל תוך כדי בחישה עד לרתיחה
מוסיפים מיץ לימון ומלח מערבבים ומבשלים עוד כ 5 דקות כשנוצרים גושי גבינה בתוך החלב.
מניחים מסננת בתוך קערה על המסננת מסדרים את החיתול ויוצקים את כל החלב למסננת , מעבירים את המסננת לקערה נקיה סוחטים את החיתול, גושי הגבינה נשארים בחיתול והנוזלים יוצאים לקערה, סיגרים את החיתול עם צלחת ומניחים צנצנת מעט כבדה על הצלחת
משאירים כשעה עד שעתיים , פותחים את החיתול ובפנים יש גוש גבינה נפלאה וטעימה ממש כמו בתמונה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.