שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

במיה ברוטב עגבניות !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
תבשיל במיה ברוטב עגבניות , טעים מאוד חמוץ מתוק למי שאוהב במיה , אפשר גם לא מתוק מעדן, ליד אורז לבן נפלא ... מתכון / Sara makmal

מצרכים

 

מרכיבים :

1 . 1 ק״ג במיה טריה / אפשר לעשות גם עם במיה קפואה

2 . 1 בצל קצוץ

3 .2 שיני שום קצוץ קטן

4 . 4 עגבניות חלוטות קלופות ומרוסקות

5 . מלח פלפל לפי הטעם

6 . 1 כף פפריקה מתוקה / אפשר גם חריפה

7 . מיץ מחצי לימון

6 .2 כוסות מים חמים

7 . 2 כפות שמן לטיגון

8 . כף שטוחה א . מרק עוף ( לא חובה אך מוסיף טעם)

9 .1 כף סוכר למי שאוהב חמוץ מתוק

10 . 1/2 כף אריסה ביתית .

אופן ההכנה

הכנה :
1 . להוריד את הכובע מהבמיה לשטוף היטב ולהניח במסננת להורדת הנוזל הדביק
2 . לטגן את הבמיה עם מעט שמן, לא יותר מידי להניח בצד
3 . לטגן בסיר רחב את הבצל לשקיפות להוסיף את השום להמשיך לטגן להוסיף את העגבניות לטגן עוד קצת
להוסיף את המים וואת התבלינים מלבד הלימון והסוכר
מבשלים עד לסמיכות הרוטב ( לא יותר מידי )
להוסיף את הבמיה ולבשל כ15 דקות שלא תהיה רכה מידי אל דנטה ,לקראת הסוף להוסיף לימון וסוכר .

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.