שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בורק פילאס עם בשר !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
צק נפלא יוצא שכבות והבשר המתובל בפנים פשוט מעדן מתכון / Sara makmal

מצרכים

1 . חבילת בצק פילאס מוכן

2 . 1/2 ק״ג בשר טחון

3 . 1 בצל גדול קצוץ

4 . 1 חציל קלויי

5 . פלפל אדום קלוי

6 . פלפל ירוק קלוי

7 . מלח , פלפל לפי הטעם

8 . אפשר להוסיף איזה תבלינים שאוהבים ונראים לכם מתאימים .

אופן ההכנה

1 . להפשיר לילה במקרר את הבצק
2 . לקלוף את הירקות הקלויים לקצוץ הכל יחד ולשים במסננת
3 . לטגן בצל לשקיפות להוסיף את הבשר לפורר עד אשר משנה צבעו להוסיף תבלינים ולערבב עם הירקות הקלויים הקצוצים
4 . לפתוח את כל הבצק לאורך , למלא בקצה לכל האורך ולגלגל לצורת נקניק ארוך לגלגל לצורת שבלול להניח על נייר אפיה בתבנית למרוח בביצה לפזר סומסום ולאפות בתנור שחומם ל 180 מעלות כ 1/2 שעה או עד שהמאפה מוכן .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.