שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

בוואריה, נוסטלגיה אמיתית .

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
הכי נוסטלגית שיש ממש בוואריה של פעם,שמזכירה את שנות ה 80 ,להתמוגג על כל ביס וביס הנאה מושלמת . הבוואריה שתמיד קוצרת המון מחמאות , מיוחדת מאוד , בלי ביצים בלי גבינות , בוואריה אליפות, הכי טעימה שיש ,מדהימה , חובה לטעום כדי להבין ... הכי חשוב מכינים בקלי קלות.

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 1 ליטר חלב
2 . . 1/2 כוס סוכר
3 . 2 שקיות ג׳לטין
4 . 2 וחצי מיכלים של שמנת מתוקה להקצפה
לקישוט :
1 . סירופ שוקולד
2 . 1 כוס אגוזי מלך גרוסים גס, ( מי שמעדיף משהו אחר בחירה שלו ).

אופן ההכנה

1 . בסיר שמים את החלב , הג׳לטין והסוכר מביאים לרתיחה תוך כדי עירבוב להמסת הסוכר והג׳לטין.כאשר מתחיל לבעבע מורידים מהאש ומניחים להתקררות מוחלטת.
2 . מקציפים את השמנת לקצף נוקשה ויציב,
3 . מעבירים את החלב לקערה ומקפלים פנימה את הקצפת בעדינות לבלילה חלקה ומאוחדת לגמרי, מעבירים למגש פיירקס (זה רוקד מידי
לא להתרגש) מתייצב לחלוטין במקרר
4 . מכסים בנייר כסף או ניילון נצמד ומעבירים למקרר ללילה להתייצבות מוחלטת.
הגשה :
מפזרים למעלה אגוזים , סירופ שוקולד וזה פשוט מדהים.
בהצלחה .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.