שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אמפנדס בשר

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אפוי בתנור, לא בטיגון !!! המאפה הכי מפורסם בדרום אמריקה , בטעם משגע,עם רוטב צ׳ימיצ׳ורי , מעדן אמיתי ....טעים טעים...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

מצרכים לבצק :
1 . 3 כוסות קמח לבן
2 . 1/3 כוס שמן קנולה
3 . 1 כף מיונז
4 . 1/2 כוס מים פושרים
5 . 1/4. כפית מלח
6 . 1 כף סוכר
7 . חלמון ביצה להברקה
מצרכים למילוי :
350 גרם בשר טחון ( מומלץ צלעות מס 2)
1 בצל לבן גדול – קצוץ דק
3 בצלי ירוקים קצוץ דק
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו
1/4 כפית פלפל לבן
1/4 פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1 כף שמן
1 ביצה קשה קצוצה
זיתים ללא גרעינים לפי כמות האמפדס
1/2 כפית אריסה

אופן ההכנה

  1. המילוי :
  2. שמים כף שמן במחבת גדולה
  3. מטגנים את הבצל הלבן עד להשחמה ומערבבים תוך כדי הטיגון.
  4. מוסיפים בצל ירוק ואורגנו.
  5. מוסיפים פלפל לבן מלח ואת שאר התבלינים.
  6. מוסיפים את הבשר הטחון מפוררים ומבשלים עד שמשנה צבע
  7. מביאים לרתיחה עד שאין נוזלים.
  8. מניחים בצד לקירור.
    הכנת הבצק :
    1 . שמים את כל מצרכי הבצק בקערה.
    2 . מערבבים במיקסר או ביד עד לקבלת בצק רך ונעים .
    3 . מניחים במקרר לחצי שעה.
    הרכבת ההאמפדס :
    4 . פותחים את הבצק ויוצרים נקניק ארוך.
    5 . חותכים את הבצק ל- 18 חתיכות.
    6 . יוצרים מכל חתיכה עיגול , רצוי כמה שיותר דק.
    7 . מוסיפים את הביצה לתערובת הבשר , מניחים על כל עיגול מתערובת הבשר מוסיפים זית וסוגרים את האמפנדס.
    8 . מניחים נייר אפיה על תבנית אפיה ומניחים את האמפנדס בתבנית.
    9 . מורחים את האמפנדס בחלמון ביצה ומעט שומשום.
    10 . מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להזהבה.
    11 . מגישים חם.
    תודה לנאוווה רוזנברג על מתכון נפלא ,מוצלח ומומלץ מאוד ,יצא מדהים.
    מתכון לצ׳ימיצ׳ורי רשום מתחת לתמונת הצ׳ימיצ׳ורי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.