שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אלפחורס !

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
עוגיות דרום אמריקאיות משובחות , רכות , נמסות בפה וטעימות מאוד, משדרגות כל שולחן ...

מצרכים

מרכיבים :

1 . 200 גרם חמאה

2 . 1 כוס סוכר

3 . 3 . חלמונים

4 . 2 כוסות קורנפלור

5 . 2  כוסות קמח

6 . 1 אבקת אפיה

7 . 1 כפית תמצית וניל משובחת

8 . גרידת לימון מחצי לימון

מילוי : ריבת חלב / שוקולד

עיטור : קוקוס

אופן ההכנה

הכנה :
1 . במעבד מזון עם וו גיטרה מעבדים חמאה , סוכר ותמצית וניל לתערובת אחידה ואוורירית , מוסיפים את החלמונים ממשיכים לערבל 2-3 דקות עד שהתערובת אחידה .
2 . מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לבצק רך ואחיד
3 . אוספים את הבצק משטחים כמו פיתה עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור כשעה עד
4 . על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס״מ
וקורצים עיגולים מניחים על נייר אפייה ומכנים לקירור ל 5-7 דקות, אופים בתנור שחומם ל 170 מעלות כ 8-10 דקות העוגיות אמורות להשאר לבנות , מצננים לחלוטין .
המילוי :
עם שקית זילוף ( אפשר עם כפית ) מזלפים על חצי מהעוגיות ריבת חלב סוגרים עם עם החצי השני ( כמו סנדוויץ׳ ) , לוחצים מעט כדי שהריבה תמלא את העוגיה ותבצבץ מהשוליים
מגלגלים את העוגיות בקוקוס, העוגיות יותר טעימות אחרי יום כאשר הכל מתייצב .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.