שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print

אוזני המן עם נוטלה

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב print
אוזני המן עם נוטלה מבצק פריך , עוגיות נמסות בפה , כמה טעים אין לכם מושג ...

מצרכים

אופן ההכנה

מצרכים

1 . 3 כוסות קמח
2 . 200 כרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
3 . 1 ביצה
4 . 1 חלמון ביצה
5 .1 כוס אבקת סוכר
6 . 1 כפית תמצית וניל אמיתית
7 . 1 כפית אבקת אפיה
8 . 1/8 כפית מלח י
מילוי :
שוקולד נוטלה

אופן ההכנה

מכינים את הבצק
1 . מערבלים את כל חומרי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה 3-2 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד וחלק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה.
2 . מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
3 . מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח לעלה בעובי 1/2 ס”מ. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ, מניחים כפית מלית במרכז כל עיגול, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית ומהדקים.
אני מיליתי שקית זילוף עם שוקולד וזילפתי במרכז כל עיגול , יותר נוח ואסתטי .
4 . מניחים בתבניות במרווחים של 2 ס”מ.
5 . אופים כ-15 דקות עד הזהבה.
6 . מצננים היטב וזורים אבקת סוכר. מאחסנים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
ניתן למלא בפרג, תמרים , חלווה כל מה שרוצים .
טיפ: משאירים במרכז כל אוזן המן פתח קטן כדי שהבצק לא ייסדק בזמן האפייה.
את המרכיבים ניתן להמיר לפרווה .
מתכון של הקונדיטור מיקי שמו האלוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.